play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vitaking - Interjú sorozat Nagy Zsolttal 2024 - 9. rész Vitaking - Interjú sorozat Nagy Zsolttal 2024 - 9. rész

Hírek

Vékonyan léptek 2023-ba!

today2023.01.06.

Keleti Andi és Kandi tudja a fogyás receptjét

A két híresség az utóbbi időben ragyog, nem volt ez másképp az ünnepi időszakban sem. Pompásan mutatott rajtuk a ’20-as, ’30-as évek hangulata, a csillogó szettek remekül álltnak mindkettőjükön, ez nem is csoda, hiszen bomba formában vannak.

A táncművész életébe pár éve egy újévi fogadalomnak köszönhetően hatalmas változás állt be.

„Az is év eleji fogadalom volt, hogy lefogytam, és életem egyik legjobb döntésének bizonyult. 10 kilót adtam le a palesztin népgyógyászat kincseinek és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Ezek miatt jelentősen kisebb lett az étvágyam, kipucoltam a felgyülemlett zsírokat és koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra, ahogyan korábban mindig. Sőt végül Kandinak is tudtam segíteni, ő is az én módszeremmel fogyott 23 kilót” – meséli Andrea, aki az idei évre egészen mást kíván, mint anno. „Derűvel kell vártam az új évet, úgy vagyok vele, ha rossz történik, akkor azt is próbáljuk meg átkeretezni, és keressük meg benne a jót” – tette hozzá a táncművész.

Kandi nem hisz a szilveszterkor, pezsgőmámorban tett fogadalmakban. „Nem szoktam újévi kívánságlistát írni. A tervezésben hiszek, nem a hirtelen jött vágyakban. Azt kívánom, hogy fogadjuk el a változást, és ha megérik rá az idő, akkor vágjunk bele valami újba. Ez nekem mindig bevált” – mondta a műsorvezető, aki arra is büszke, hogy közös módszerükkel nem csak lefogytak, de idén lesz harmadik éve, hogy ez eredményt tartják is.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!