play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Online percek 2024 Május Online percek 2024 Május

Hírek

Hogy fér meg egymással a karácsony és a horror?!

today2022.12.28.

 A pécsi Halloween Horror Stúdió filmjéből kiderül!

Nem sok minden van egymástól távolabb, mint a szeretet ünnepe és a horrorfilmek főhősei. De úgy tűnik, karácsonykor ők is félre tudják tenni vérszomjas énjüket – legalábbis a pécsi Halloween Horror Stúdió legújabb filmjében.

Az abaligeti Béldi Vendégházban félelmetes négyes jött össze karácsony alkalmából: itt találkoztak a legfélelmetesebb horrorkarakterek, hogy együtt ünnepeljenek, és hogy megajándékozhassák egymást. A házigazda Michael Myers volt, akinél Amanda Young és Ghostface is ott vendégeskedett már, amikor befutott negyediknek a nagy öreg, Freddy Krueger. Bár a karácsony és a horror a legkevésbé sem jár kéz a kézben egymással, a szeretet ünnepén természetesen nem történt vérontás, a legijesztőbb karakterek is békésen ünnepeltek.

Azt szerettük volna bemutatni, hogy a horrorikonok összejönnek karácsony alkalmából, és vérontás, brutalitás helyett együtt ünnepelnek és megajándékozzák egymást – mesélte a Pécs Aktuálnak a film rendezője, Resszer Tamás. – A történet szerint ott van már a házban Michael Myers, Amanda Young és Ghostface, amikor megérkezik Freddy Krueger. Előkerülnek az ajándékok, s mindenki a karakteréhez passzoló meglepetést kap: Ghostface egy új kést, Freddy egy új pengés kesztyűt, Myers saját maga gyerekkori bohócmaszkját, míg Young a mentora, Jigsaw arcmaszkját.

Fotó: Youtube

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!