play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Ötven új képet mutatnak be Debrecenben a Magyarország 365 fotókiállításon

today2022.12.27. 5

share close

kiállítás

A Magyarország 365 fotókiállításon ötven új képet mutatnak be Debrecenben – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint az új képeket az idén beküldött pályamunkák közül válogatták. A kiállítás összesen 130 fotója további két hétig, január 6-ig tekinthető meg a Piac utcán.
„A kiállított képek mind bizonyítják, hogy Magyarország tele van magával ragadó és marasztaló helyekkel, korszakos épületekkel és lüktető közösségekkel” – idézték Kaiser Ottó fotográfust, a pályázat zsűrielnökét a kommünikében.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Visszatér a Spartan Komlóra

A hírt a Spartan Hungary hivatalos Facebook-oldalán tette közzé. Az egyik legnépszerűbb nemzetközi teljesítmény- és akadályverseny először látogatott el Komlóra 2022 októberében. A Dirtpark-ot több ezer versenyző lepte el, országos és nemzetközi figyelem kísérte a Spartan komlói állomását. Az őszi rendezvény pozitív visszhangja, a szervezők és a versenyzők elégedettsége, a város fogadtatása, a Kelet-Mecsek szépsége visszacsábította a versenyt Komlóra, így 2023 őszén ismét településünk adhat otthont a spártánosok megmérettetésének. A […]

today2022.12.27. 6


0%