play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Hiánypótló játékokat és eszközöket kaptak a pécsi óvodások

today2022.12.27. 9

share close

Több mint kétszáz, hátrányos helyzetben élő kisgyermek számára adományozott hiánypótló játékokat és eszközöket a Pécsi Jótékony Nőegylet és egy pécsi ingatlanközvetítő cég. A csomagokat Pécs három óvodájában közép- és nagycsoportosok között osztották szét.

– Idén először adományoztunk óvodában, de nem utoljára. Azt szeretnénk elérni, hogy a 3-6 éves kor közötti, hátrányos helyzetben élő gyermekek mindennapjait is megkönnyítsük – mondta Földényi Gabriella a pecsaktual.hu-nak. A Pécsi Jótékony Nőegylet elnöke hangsúlyozta: a támogatási rendszerükkel szeretnék átölelni a pécsi rászorulókat.

– Hiszen a Nőegylet az újszülöttek számára Babadobozt, az általános iskolában 120 diák étkezését biztosítja, a középiskolában a kiemelkedő tehetségeket támogatjuk, de figyelünk a válsághelyzetbe került felnőttekre is. Jól látszik, hogy a megszületéstől a felnőtté válásig jelen lehetünk azoknak az életében, akik rászorulók – tette hozzá Földényi Gabriella, aki hangsúlyozta, idén egy ingatlanközvetítő cég pécsi irodája kereste meg őket, hogy szervezzenek közös gyűjtést.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Ötven új képet mutatnak be Debrecenben a Magyarország 365 fotókiállításon

A Magyarország 365 fotókiállításon ötven új képet mutatnak be Debrecenben - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint az új képeket az idén beküldött pályamunkák közül válogatták. A kiállítás összesen 130 fotója további két hétig, január 6-ig tekinthető meg a Piac utcán. „A kiállított képek mind bizonyítják, hogy Magyarország tele van magával ragadó és marasztaló helyekkel, korszakos épületekkel és lüktető közösségekkel" - idézték Kaiser Ottó fotográfust, […]

today2022.12.27. 5


0%