play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

Mozikba kerül a Whitney Houston film

today2022.12.26. 18

share close

Az I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston énekesi pályájára koncentrál majd, és nem a magánéletére – számolt be a hvg.hu.

Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot: az ő életéről és szerelmeiről, gyorsan felívelő karrierjéről, nagy koncertjeiről és hányattatásairól szól ez a zenés, dalos, szívmelengető film, amelyet a Bohém rapszódia forgatókönyvírója írt.

A főszerepet a Master of None: Majdnem elég jó és A ki***tt világ vége (The End of the F***ing World) színésze, Naomi Ackie alakítja, míg a forgatókönyvet a 2018-as Freddie Mercury életrajzi film, a Bohém rapszódia írója, Anthony McCarten jegyzi, a producerei pedig az énekes menedzsere és sógornője, Patricia „Pat” Houston és mentora, Clive Davis.

A tíz éve drogtúladagolásban meghalt Grammy-díjas énekes életéről Whitney címen már korábban is készült film Angela Bassett rendezésében, ám azt többen is bírálták, amiért Houston zenei karrierje helyett inkább a magánéletére, azon belül is a drogfogyasztására és a Bobby Brownnal való házasságára fókuszált. Ezzel szemben a decemberben érkező I Wanna Dance With Somebody a jelek szerint inkább az előadó énekesi pályájára koncentrál majd.

Fotó: Wikipedia

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Tizennyolc baranyai önkéntes- és mentőegyesület nyert el támogatást

A Baranya megyei egyesületek december 19-én, hétfőn vehették át a számukra megítélt védőeszközöket, felszereléseket, melyek ez után mentéseikben lesznek segítségükre. Ahogy minden évben, úgy idén is pályázatot nyújtottak be az ország önkormányzati tűzoltó-parancsnokságai és önkéntes tűzoltó egyesületei fontos munkájuk támogatására. Ennek egy része pénzbeli, a másik természetbeni támogatás. Előbbit november végéig elutalták a tűzoltóságoknak, a felszereléseket, eszközöket pedig most vehették át – írja honlapján a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az […]

today2022.12.26. 7


0%