play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28. Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28.

Hírek

Mozikba kerül a Whitney Houston film

today2022.12.26.

Az I Wanna Dance With Somebody Whitney Houston énekesi pályájára koncentrál majd, és nem a magánéletére – számolt be a hvg.hu.

Whitney Houston minden idők legtöbbet díjazott női előadóművésze volt, csodálatos hangú, elsöprő sikerű énekesnő, aki máig ható, örökzöld slágerekkel ajándékozta meg a világot: az ő életéről és szerelmeiről, gyorsan felívelő karrierjéről, nagy koncertjeiről és hányattatásairól szól ez a zenés, dalos, szívmelengető film, amelyet a Bohém rapszódia forgatókönyvírója írt.

A főszerepet a Master of None: Majdnem elég jó és A ki***tt világ vége (The End of the F***ing World) színésze, Naomi Ackie alakítja, míg a forgatókönyvet a 2018-as Freddie Mercury életrajzi film, a Bohém rapszódia írója, Anthony McCarten jegyzi, a producerei pedig az énekes menedzsere és sógornője, Patricia „Pat” Houston és mentora, Clive Davis.

A tíz éve drogtúladagolásban meghalt Grammy-díjas énekes életéről Whitney címen már korábban is készült film Angela Bassett rendezésében, ám azt többen is bírálták, amiért Houston zenei karrierje helyett inkább a magánéletére, azon belül is a drogfogyasztására és a Bobby Brownnal való házasságára fókuszált. Ezzel szemben a decemberben érkező I Wanna Dance With Somebody a jelek szerint inkább az előadó énekesi pályájára koncentrál majd.

Fotó: Wikipedia

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!