play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 16 Csütörtököt mondunk: március 16

Hírek

A Karácsonyi Boldogság Manó Bólyba is eljutott

today2022.12.24. 8

share close

Több, mint 1300 hátrányos helyzetű gyermek, közöttük sok-sok bólyi gyermek számára lesz a Karácsony szebb és örömtelibb annak az óriási és országos összefogásnak köszönhetően, melyet a Virágozz és Prosperálj Közhasznú Alapítvány szervezett Az út a boldogsághoz nemzetközi mozgalom keretében.

Az immár 10. éve elindított Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében az alapítvány önkéntesei idén is több ezer játékot gyűjtöttek össze az ország különböző részeiről, sőt, még külföldről is csatlakoztak az akcióhoz, hogy azok örömöt varázsoljanak a nehezebb sorsú gyermekek szívébe karácsony ünnepén – derül ki az alapítvány közleményéből.

Az alapítvány budapesti központja, dél-magyarországi csoportja, valamint vidéki lelkes önkéntesei és rengeteg segíteni vágyó ember összefogásának eredményeképpen nyolc hátrányos helyzetű közösség és több száz család gyermekei lettek megajándékozva Debrecenben, Szegeden, Bólyon, Tatabányán, Budapesten, illetve Kárpátalján a Karácsonyi Boldogság Manó jótékonysági akció keretében.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Egymillió embert figyelmeztetett előre a Google egy földrengésre, és ez csak a kezdet

A szeretlekmagyarorszag.hu írta meg, hogy október utolsó hetében a közepesnél erősebb, a Richter-skála szerinti 4,8 fokos földrengés rázta meg Kaliforniát. A San Franciscó-i öböl térségében tartózkodó több mint egymillió embernek azonban nem kellett megvárnia, hogy megmozduljon a lábuk alatt a föld, már előzőleg – igaz, csak percekkel, másodpercekkel korábban - értesültek róla Android telefonjaiknak köszönhetően. „Hamarosan földmozgást érezhetsz” – ilyen és hasonló üzenetek érkeztek a készülékekre. A riasztást a USGS-hez […]

today2022.12.23. 5


0%