play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok: Weisz Viktor

today2022.12.23. 9

share close

Ezen a héten Weisz Viktor mesélt Rickynek az élete egy nagyon érdekes részéről.

– Ez egy teljesen új projekt az életemben. Egy éve megy, és igazából akik közvetlenül az én kis mikro-, makrokörnyezetemben vannak, ők már tudnak erről a dologról, de a nagyközönség még nem. Elindítottam egy másik vállalkozást a barátommal közösen. Látvány disznóvágásokat csinálunk. Falusi parasztgyerek lévén pici korom óta részt veszek ezekben a dolgokban. Na, de ami az én titkom, hogy nem úgy csinálunk látvány disznóvágást, hogy szólok azoknak, akik engem szeretnek, és lejönnek, és ott profi hentesek vannak. Nem. Velem együtt lehet kolbászt tölteni, hurkát tölteni, én magam pácolom a sonkákat, szalonnákat. Nekem ebben nagy rutinom van. Bármikor szétszedek egy disznót. Egyetlen dolog van, amit nem csinálok meg, nem ölöm meg a disznót, de utána mindent. Este azt a hurkát esszük, amit közösen töltöttünk. Ez egy olyan, innentől már nem titkos része az életemnek, ami a zene mellett párhuzamosan művelhető. Van egy fantasztikus muzsikus barátom, őt szoktam elhívni szintetizátorral, és igazi böllér buli van ilyenkor. Ez egy olyan dolog, amit kevesen tudnak rólam, de nagy szeretettel csinálom. A zenével is jól össze lehet egyeztetni, hiszen nekünk januártól március-áprilisig uborkaszezon van, viszont a disznót pont ekkor lehet levágni.

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából megismerhetitek Viktor gyerekkorát, életének jelenlegi szakaszát és jövőbeni terveit is. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Akadályverseny-pályát tesztelhetnek mostantól hazai öttusa versenyzők

Utánpótláskorú öttusázók kipróbálhattak egy akadályelemekből álló pályát, és az érdeklődők január 26-ig gyakorolhatnak majd ezen, ami azért lényeges, mert 2024-től a lovaglás helyett az akadályverseny kerül az összetett sportág programjába. A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) novemberi kongresszusa véglegesítette, hogy a 2024-es párizsi olimpia után a lovaglást az akadályverseny váltja fel, ám a junior, az U19-es és U17-es korosztály versenyeit már jövő évtől az új szisztéma szerint kell megrendezni. A Magyar […]

today2022.12.22. 24


0%