play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Bátki Mihály - Június 12.

Interjúk

Médiaválogatott Sztártitkok: Weisz Viktor

today2022.12.23.

Ezen a héten Weisz Viktor mesélt Rickynek az élete egy nagyon érdekes részéről.

– Ez egy teljesen új projekt az életemben. Egy éve megy, és igazából akik közvetlenül az én kis mikro-, makrokörnyezetemben vannak, ők már tudnak erről a dologról, de a nagyközönség még nem. Elindítottam egy másik vállalkozást a barátommal közösen. Látvány disznóvágásokat csinálunk. Falusi parasztgyerek lévén pici korom óta részt veszek ezekben a dolgokban. Na, de ami az én titkom, hogy nem úgy csinálunk látvány disznóvágást, hogy szólok azoknak, akik engem szeretnek, és lejönnek, és ott profi hentesek vannak. Nem. Velem együtt lehet kolbászt tölteni, hurkát tölteni, én magam pácolom a sonkákat, szalonnákat. Nekem ebben nagy rutinom van. Bármikor szétszedek egy disznót. Egyetlen dolog van, amit nem csinálok meg, nem ölöm meg a disznót, de utána mindent. Este azt a hurkát esszük, amit közösen töltöttünk. Ez egy olyan, innentől már nem titkos része az életemnek, ami a zene mellett párhuzamosan művelhető. Van egy fantasztikus muzsikus barátom, őt szoktam elhívni szintetizátorral, és igazi böllér buli van ilyenkor. Ez egy olyan dolog, amit kevesen tudnak rólam, de nagy szeretettel csinálom. A zenével is jól össze lehet egyeztetni, hiszen nekünk januártól március-áprilisig uborkaszezon van, viszont a disznót pont ekkor lehet levágni.

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásából megismerhetitek Viktor gyerekkorát, életének jelenlegi szakaszát és jövőbeni terveit is. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!