play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval - 2024 Július

Hírek

A Bajor Vöröskereszt idén is segített Baranyában

today2022.12.22.

A korábbi évtizedek hagyományainak megfelelően a Bajor Vöröskereszt Altöttingi Szervezetének munkatársai idén adventkor is ellátogattak Baranyába, hogy adományaikkal megkönnyítsék a szegénységben élők ünnepét.

– A hat fős delegáció –  amelyet a kezdetektől Herbert Vilsmaier vezet – december 13-án érkezett Pécsre, immár 31. alkalommal, hogy a karácsony előtti héten ellátogassanak több településre, intézménybe, családhoz – tájékoztatta a Bama.hu-t Udvaros Renáta, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének igazgatója.

– A három nap alatt 16 baranyai településen közel ezer gyermeknek – pontosan 981 főnek – vittek édességcsomagot és 150 rászoruló család részére vásároltak a magukkal hozott 8 ezer euróból tartós élelmiszercsomagot a bajor humanitárius szervezet képviselői –  adta hírül az igazgató.

Jártak Oldon és Bólyban a Baranya Megyei Fogyatékos Gyermekek Otthonában, ahová minden évben ellátogatnak. Versenden alsó tagozatos gyermekeknek vittek szeretetcsomagot, Máriakéménden az óvodásoknak okoztak ajándékaikkal örömet, Sásdon pedig 40 család vehetett át alapvető élelmiszereket, mézet és diót tartalmazó csomagot a Művelődési házban. A delegációt minden helyszínen meghitt, kedves kis műsorral fogadták.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!