play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    GABLINI 4. rész GABLINI 4. rész

Hírek

A Bajor Vöröskereszt idén is segített Baranyában

today2022.12.22. 7

share close

A korábbi évtizedek hagyományainak megfelelően a Bajor Vöröskereszt Altöttingi Szervezetének munkatársai idén adventkor is ellátogattak Baranyába, hogy adományaikkal megkönnyítsék a szegénységben élők ünnepét.

– A hat fős delegáció –  amelyet a kezdetektől Herbert Vilsmaier vezet – december 13-án érkezett Pécsre, immár 31. alkalommal, hogy a karácsony előtti héten ellátogassanak több településre, intézménybe, családhoz – tájékoztatta a Bama.hu-t Udvaros Renáta, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezetének igazgatója.

– A három nap alatt 16 baranyai településen közel ezer gyermeknek – pontosan 981 főnek – vittek édességcsomagot és 150 rászoruló család részére vásároltak a magukkal hozott 8 ezer euróból tartós élelmiszercsomagot a bajor humanitárius szervezet képviselői –  adta hírül az igazgató.

Jártak Oldon és Bólyban a Baranya Megyei Fogyatékos Gyermekek Otthonában, ahová minden évben ellátogatnak. Versenden alsó tagozatos gyermekeknek vittek szeretetcsomagot, Máriakéménden az óvodásoknak okoztak ajándékaikkal örömet, Sásdon pedig 40 család vehetett át alapvető élelmiszereket, mézet és diót tartalmazó csomagot a Művelődési házban. A delegációt minden helyszínen meghitt, kedves kis műsorral fogadták.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Megújult a Blaha Lujza tér és újra szabad a Lánchíd útpályája

Ötvenöt év után új, igényes karaktert kapott Budapest egyik legforgalmasabb, jelentős történelmi és szellemi örökségű csomópontja, a Blaha Lujza tér. A ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret december 10-én, szombaton vehették birtokukba az arra közlekedők. Éppen csak átadtuk a felújított Blaha Lujza teret, de még egy óriási hírünk van az év végére: december 16-án megnyitottuk a Lánchíd felújított útpályáját a közösségi közlekedés járatai, a motorkerékpárosok, a segéd-motorkerékpárosok, a kerékpárosok és a taxik […]

today2022.12.22. 9


0%