play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Több mint 12 millió forint értékű adománnyal támogatta a Bethesda Gyermekkórházat a református szeretetszolgálat

today2022.12.18. 5

share close

Több mint 12 millió forint értékű tartós élelmiszerrel és higiénés termékekkel támogatta a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) a Bethesda Gyermekkórház működését, valamint ötezer Mentő Macival és mesekönyvekkel ajándékozták meg a kórházban ápolt gyermekeket.

Az MRSZ MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleménye szerint az adventi időszakban ezzel az adománnyal fejezik ki a Bethesda Gyermekkórháznak megbecsülésüket és köszönetüket azért a munkáért, amelyet a beteg gyermekek gyógyításáért végeznek.
A Magyarországi Református Egyház fenntartásában működő Bethesda Gyermekkórház naponta több száz gyermek gyógyításáért felel, és az egészségügyi ellátás mellett diakóniai és szociális segítséggel támogatja a rászoruló családokat, gyerekeket, munkatársakat.
Ebben a szolgálatban fontos segítséget jelentenek az intézménynek az adományok, amelyekből a kórházban ápolt, hátrányos helyzetű gyermekeknek biztosíthatnak higiéniai és egyéb eszközöket – írták.

Juhász Márton, a MRSZ ügyvezető igazgatója elmondta, a Mentő Macikat a szeretetszolgálat megváltozott munkaképességű kollégái készítik olyan adományruhákból, amelyek már nem méltók arra, hogy továbbadják.

Fotó: Wikipedia

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

A Csiky is csatlakozott a „Színházak az egyszülősökért” programhoz

A Csiky Gergely Színház is csatlakozott az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány - Egyszülős Központ nemes kezdeményezéshez - olvasható a kaposvári teátrum Facebook-oldalán. Kiemelték, kedden a színház képviseletében Mészáros Tibor, művészeti igazgató Budapestre utazott az Egyszülős Központ karácsonyi csomagátadással egybekötött rendezvényére. Mint írták, az alapítvány munkájának köszönhetően példátlan összefogás alakult ki az egyszülős családokért, amelyben az ország összes megyeszékhelyének színháza részt vesz, ezáltal 200 vidéken élő egyszülős családnak lesz boldogabb a karácsonya. Az Egyszülős […]

today2022.12.18. 8


0%