play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Vendégünk: Mahó Andrea Vendégünk: Mahó Andrea

Hírek

Magyarországra is megérkezik az Instagram régóta hiányzó szolgáltatása

today2022.12.12. 16

share close

Aki rendszeresen pörgeti az Instagramot, gyakran találkozhat „Az Instagram Music ebben a régióban nem elérhető” hibaüzenettel, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás hiánya miatt csak hang nélkül nézhetjük az Instagram Musicból származó zenékkel ellátott anyagokat.

A kellemetlenség mögött a magyar Artisjus és a Meta jogvitája áll: az előbbi nem volt megelégedve az Instagramot üzemeltető cég által közölt adatok részletességével, ezért az utóbbi nem kerített sort az Instagram Music helyi bevezetésére.

A jó hír, hogy most elhárult ez az akadály, miután a jogkezelő Artisjus megegyezett a hasonló feladatokat ellátó francia Sacemmel a magyar előadók képviseletéről. A 2023 januárjában kezdődő partnerség következtében nemcsak a hazai felhasználók szabadulhatnak meg az irritáló hibaüzenetektől, de a magyar előadók is szélesebb közönséget érhetnek el.

A hírről beszámoló BeSocial közleményéből nem derül ki, hogy pontosan mikor számíthatunk az Instagram Music hazai rajtjára, de bizonyára sokan örülnek majd a fejleménynek, hiszen a világ negyedik legnépszerűbb platformjáról van szó – írja a pcworld.hu.

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Visszatér a Pécsi Harmadik Színházba Spiró György Csirkefej című darabja

Harmincnégy év után tér vissza a Pécsi Harmadik Színházba Spiró György Csirkefej című darabja. Vincze János, a teátrum Jászai-díjas igazgatójának rendezésében tűzik ismét a Pécsi Harmadik Színház (PHSZ) műsorára Spiró György tragédiáját, a Csirkefej című darabot december 13-án - tájékoztatta az intézmény az MTI-t. Az amatőr és alternatív hagyományokra építő, társulattal nem rendelkező, saját és meghívott produkciókra épülő PHSZ közleménye szerint 1988-ban, az akkor is Vincze János által rendezett Csirkefej […]

today2022.12.12. 38


0%