play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18.

Hírek

Magyarországra is megérkezik az Instagram régóta hiányzó szolgáltatása

today2022.12.12.

Aki rendszeresen pörgeti az Instagramot, gyakran találkozhat „Az Instagram Music ebben a régióban nem elérhető” hibaüzenettel, ami azt jelenti, hogy a szolgáltatás hiánya miatt csak hang nélkül nézhetjük az Instagram Musicból származó zenékkel ellátott anyagokat.

A kellemetlenség mögött a magyar Artisjus és a Meta jogvitája áll: az előbbi nem volt megelégedve az Instagramot üzemeltető cég által közölt adatok részletességével, ezért az utóbbi nem kerített sort az Instagram Music helyi bevezetésére.

A jó hír, hogy most elhárult ez az akadály, miután a jogkezelő Artisjus megegyezett a hasonló feladatokat ellátó francia Sacemmel a magyar előadók képviseletéről. A 2023 januárjában kezdődő partnerség következtében nemcsak a hazai felhasználók szabadulhatnak meg az irritáló hibaüzenetektől, de a magyar előadók is szélesebb közönséget érhetnek el.

A hírről beszámoló BeSocial közleményéből nem derül ki, hogy pontosan mikor számíthatunk az Instagram Music hazai rajtjára, de bizonyára sokan örülnek majd a fejleménynek, hiszen a világ negyedik legnépszerűbb platformjáról van szó – írja a pcworld.hu.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!