play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

BNI

Interjú Machay Jánossal, és Szakál Péterrel a WinterGo megálmodóival

today2022.12.12. 11

Background
share close

Ez nem egy szokványos téli sport és élmény ajánló, ez a WinterGo.

Machay János és Szakál Péter még a BNI-on keresztül ismerkedtek meg, ami nem más mint egy üzleti kapcsolatépítő rendszere, gyakorlatilag itt született meg a WinterGo projekt. Magyarország első téli sportajánlója, ami nemcsak a lehetőségeket hanem az élményeket is elénk nyújtja.

„A járványnak volt egy különleges apropója is, egyébként nem véletlen az ötletnek a megszületése. Azt tapasztaltuk, hogy egyre több ember mond le a hosszabb utakról és egyre több ember gondolkodik élményközpontúan, tehát nem az a kérdés, hogy milyen messze találom meg azt a szállodát, ahol tökéletes a légkondi és nagyon jók a pincérek, hanem inkább az a kérdés, hogy 20, 30, 50, 100 kilométeren belül hol találom meg azokat az élményeket, amik igazán vonzóak lehetnek a számunkra. Tulajdonképpen a Covid alatt jöttünk rá arra, hogy ilyen jellegű szolgáltatás, ilyen jellegű helyszín javasló, helyszín ajánló portál nincs Magyarországon.”

Mindketten a téli sport szerelmesei legyen az korcsolyázás, síelés, túrázás, ebből adódóan pontosan tudják mennyire nehéz a megszokott helyszíneken túl látni, ahol esetleg még élményeket is lehet gyűjteni.

„Azt is észrevettük, hogy maga a helyszínkeresés sem egyszerű történet. Tehát amikor én egy síutat meg akarok tervezni, akkor az, hogy megtaláljam azt a helyszínt, ahol a síelés is tökéletes ez természetes, de ahol a család is jól érezheti magát, ahol megfelelőek az éttermek, ahol tudom, hogy olyan szórakozási lehetőségek vannak, hogy ha fiatal vagyok, vagy éppen ahol csend van, hogyha éppen nyugodtan szeretném tölteni az estémet. Hát, akkor elég sokáig kell böngészni, pláne ha ezt hozzáveszem, hogy nyilván ezek a síterek általában nem feltétlen egy országban vannak, hanem több országban, különböző távolságban. Tehát jó alaposan, hosszú ideig kell keresgélni, akkor hogyha valaki kvázi svájci bicska nélkül indul neki ennek a feladatnak. Próbáltunk egy olyan portált alkotni, amiben tulajdonképpen az élményre koncentrálva találhatunk ideális helyszíneket tehát nem kell például előre megmondani, hogy melyik országban, melyik síterep környékén akarok keresni valamit.”

Ez a portál kiváló azoknak, akik nemcsak síelni szeretnének vagy éppen egy téli helyen megpihenni, hanem összekötni a kellemest a hasznossal és túllátni egy adott dolgon, hanem élményekkel akarnak hazatérni. A böngészéssel töltött időt pedig tölthetik a készülődéssel, a családdal.

 

 

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Thriller 40: újra kiadták Michael Jackson albumát

Eredeti megjelenése 40. évfordulóján újra megjelent Michael Jackson Thriller című lemeze, amely minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma. A kiadványon a 2009-ben elhunyt amerikai énekes, dalszerző lemezének jól ismert slágerei (Thriller, Wanna Be Startin' Somethin', The Girl Is Mine, Beat It, Billie Jean) és számos különlegesség található - közölte a Sony Music, amely az Estate of Michael Jackson szervezettel közösen adta ki a Thriller 40 című albumot – írja a […]

today2022.12.12. 13


0%