play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19.

Hírek

Mesékkel hangolódnak a karácsonyra a siklósi diákok

today2022.12.11.

Rendhagyó programmal zajlik az ünnepi várakozás a siklósi Batthyány Kázmér Általános Iskolában. A gyerekeket minden reggel meglepetésvendég várja, aki kedvenc történetét meséli el nekik. A meghitt környezetet az intézményben kialakított mesekuckó biztosítja.

Az intézmény oktatói ötletüket abból az Erasmus+ programból merítették, melyben hat uniós ország iskoláival közösen vesznek részt. A projektben külföldi iskolákkal együtt a tanítás minőségét fejlesztő különböző altémákat és terveket dolgoznak ki közösen. Ahogy Heller Tünde tagintézményvezető-helyettes a temabaranya.hu kérdésére elmondta, a portugáliai útjuk során hallottak erről a lehetőségről és emelték át az iskola adventi programjába.

Heller Tünde szerint a mesekuckó maximálisan betölti a szerepét, a gyerekek szívesen ülik körbe és hallgatják a történeteket. „Előfordul, hogy a szünetben is bekéretőznek, ezért nyitottá tettük. Megesik, hogy beviszik a könyveiket és ott tanulnak – többfunkciós térré vált.”

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!