play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

A „Sherlock Junior” játékos bűnügyi vetélkedő megyei döntőjét rendezték meg Pécsett

today2022.11.23.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. november 17-én Pécsett rendezte meg a Sherlock Junior elnevezésű játékos bűnügyi vetélkedő megyei döntőjét, amelyen tizedik osztályos diákok mérték össze a tudásukat.

A vetélkedőn a csapatoknak egy rablás helyszínén kellett nyomkutatást és nyomrögzítést végezniük. A bűnügyi technikai laborban betekinthettek a szakértők munkájába, így a bűncselekmények helyszínén keletkező nyomokat és anyagmaradványokat vizsgálták. A „Kriminalisztikai kérdezz-felelek” állomáson az addig megszerzett tudásukat kamatoztathatták a játékosok. A csapatok az intézkedéstaktikai tudásukat a rendőrség „Taktikai házában” és az „Airsoft lövészeten” hasznosíthatták.

A versenyt a Szigetvári Rendőrkapitányság „DONGA II.” csapata nyerte, a második helyezést a Mohácsi Rendőrkapitányság „ELIT FÉRFIAK” csapata szerezte meg, míg a harmadik helyen holtverseny alakult ki. A helyezésen a Komlói Rendőrkapitányság „Nyomozók” és a Pécsi Rendőrkapitányság „Angster Maffia” csapata osztozott – olvasható a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság oldalán.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!