play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Kosárlabdapálya épül Komlón

today2022.11.09. 40

share close

A polgármester hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a saját kezdeményezésére a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) egy új pályát épít a kökönyösi városrészben – írja a komloiujsag.hu.

Korábban már egy kosárlabdapálya a tervek között szerepelt, amelyet Gesztenyésben kívántak megépíteni, azonban akkor 4-6 millió forintos előkészítő munkát kellett volna végeznie az önkormányzatnak, így egy időre félretették a projektet. Egyeztetve a Komló Sport KK-val – Polics József polgármester ismét megkereste a szövetséget, akik egy bitumenes vagy egy betonos pályát kértek a kivitelezéshez, így a Móricz Zsigmond utcai területre, a kökönyösi teniszpálya melletti betonos placc helyére esett a választás. A beruházást önkormányzati önerő nélkül, a szövetség 100%-os támogatással valósítja meg.

Fotó: Freepik

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Premier előtti vetítésen is megnézhetjük a Fekete Párduc folytatását

A pécsi mozik is már november 9-én nagyvászonra tűzik a Fekete Párduc folytatását. Magyarul, angolul, 3D-ben, 2D-ben is lehetőség lesz megtekinteni a Marvel univerzum 30. filmjét. Ahogy a bama.hu cikkében olvasható az elvárások elég magasak a második résszel kapcsolatban, hiszen a 2018-as első film hét, köztük a legjobb filmnek járó kategóriában is Oscar-jelölést kapott. De a folytatásnak nem csak ezt a mércét kell megugrania. A készítők számára talán az egyik […]

today2022.11.08. 51


0%