play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Orlando Bloom budapesti étterembe szervezett születésnapi meglepetést Katy Perrynek

today2022.11.06. 14

share close

A konyhán készült videó alapján le voltak nyűgözve a Bábeltől.

Nemcsak az ételek, hanem a vendégek is emelték az est fényét a minap a Bábel étteremben, amelynek a tulajdonosa, Hlatky Schlichter Hubert büszkén tette közzé a Facebookon a születésnapi vacsora után készült dokumentációt. Orlando Bloom ugyanis ide szervezte a nagy napra a vacsorameglepetést Katy Perrynek.

A színész és az énekesnő a vacsora után személyesen mondta el a személyzetnek, hogy mennyire le volt nyűgözve. Ahogy fogalmaztak, a Bábelben elköltött vacsora életük legjobb három gasztronómiai élménye között van. Az étterem hírnevét pedig tovább fényesítették azzal, hogy azt mondták, remélik, az emberek csak azért ide utaznak majd, hogy mindezt ők is átélhessék – olvasható a hvg.hu-n.

Fotó: Freepik

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Hírek

Michelin Zöld-Csillagos lett a hosszúhetényi Almalomb étterem

A Michelin Guide Magyarország csütörtökön tartotta díjátadóját, ahol új csillagos helyeket is avattak, sőt, idén először Zöld-Csillag minősítéseket is kiosztottak. Az egyik máris Baranyában landolt. Mint az MTI írja, először jelentetett meg étteremkalauzt Magyarország egészéről (National Selection of Hungary) a Michelin Guide francia étteremkalauz, amely vidéki magyar éttermeket is kitüntetett a Michelin-csillag minősítéssel. A fenntartható gasztronómiáért járó Zöld Csillag díjat kapott a hosszúhetényi Almalomb (Szabó Kitti), a poroszlói Graefl Major […]

today2022.11.06. 83


0%