play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28. Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28.

BNI

Médiaválogatott Sztártitkok: Fásy Ádám

today2022.11.04.

Background

A Médiaválogatott Sztártitkok műsorába hétről hétre újabb izgalmas, érdekes vendég érkezik. Ezúttal Fásy Ádám járt a stúdióban, és mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle dobos. Elárulta, hogy nagyon szeret főzni, és ezt a tudományát több külföldi országban is továbbfejlesztette. Az apró titok, amelyet megosztott a hallgatókkal, szintén a főzéshez kapcsolódik.

– Otthon én főzök.  Bár most már Zsüliett is. Ugyanúgy, ahogy édesanyám tanított, ugyanúgy Zsüliettet is befogtam, amikor picike volt. Jött, és a kis kezével gyúrta a tésztát.

Én szeretek sok zöld növénnyel, friss fűszerekkel dolgozni. Marika, a feleségem, az utóbbi időben nem nagyon szereti a kaprot. Mindig megpróbálom becsapni, de nem lehet, mivel a kapor elég intenzív fűszer. A köményt se szereti, de én azt is szoktam beletenni az ételekbe egy nagyon kicsit. Pl. fasírtba, pörköltbe, töltött káposztába. Ezzel is mindig lebukom.

Ha szeretnéd megtudni Fásy Ádám milyen szakmákkal rendelkezik, vagy, hogy a világ mely részein járt már a szépségversenyek szervezése által, akkor hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!