play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 23. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - Április 23.

Hírek

Himnuszt írt a borozáshoz a Punnany Massif énekese, Villányban forgatták a klipet

today2022.11.03.

A Punnany Massif énekese, Meszes Balázs „Meszka” néven indította el a szólóprojektjét és hamarosan kiadja az első önálló albumát is. A november 11-én érkező korong egyik száma a „Jól igyál!”, ami a magyar borvidékek, de főként Villány előtt tiszteleg.

„Pálinkadalunk már volt, de a borozásról még nem íródott ilyesmi” – emelte ki Meszka, akinek baranyai származása miatt nem kellett messzire mennie az inspirációért.

„Kétségtelenül a villányi a kedvenc régiónk, ezért eszembe jutott, hogy mi lenne, ha a közel egy éve a fiókban álló dalomat egy kicsit átalakítanám úgy, hogy a himnuszuk lehessen. Baranyai gyerek vagyok, miért ne róluk szólna a számom?” Az énekes-dalszerző a Villányi Vörösbor Fesztivál programjának keretén belül mutathatta be akusztikus formában a szólólemezét is Pető Szabi zenésztársával. A „Jól igyál!” klipjét a koncert másnapján rögzítették az önkormányzat és a Villányi Borvidék támogatásával, a forgatás pedig kifejezetten emlékezetesre sikeredett: „Végigbuliztuk az éjszakát a fellépés után, ezért kitaláltam, hogy jobb, ha már nem is fekszünk le aludni, úgyis a hajnali napfelkeltében kezdjük a felvételeket a villányi szőlősoron” – vallotta be Meszka a pecsaktual.hu-nak.

Fotó: Freepik

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!