play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30 Csütörtököt mondunk Eszlári A. Lászlóval: március 30

Hírek

Baranya értékeit bemutató kiállítás nyílt Kína kulturális fővárosában

today2022.11.02. 8

share close

Baranya megye kulturális, természeti értékeit és épített örökségeit bemutató fotókiállítás nyílt október 24-én Kína Csöcsiang tartományában, a Vencsou-i városi könyvtárban – olvasható a temabaranya.hu cikkében.

Juhász Balázs fotóművész munkáit bemutató tárlatot a 10 milliós város alpolgármestere Chen Yingxu nyitotta meg. Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke videóüzenetben köszöntötte az érdeklődőket.

A 2200 éves történelmi város Vencsou Kína egyik legszebb és leggazdagabb városa, egyben a tartomány déli részének gazdasági és kulturális központja.

A várost tradicionális kézművessége mára fejlett dizájn és divatipari központtá tette. Fejlett orvos és egészségipara, a mesterséges intelligencia területén élen járása, valamint pezsgő kulturális életének köszönhetően Vencsou idén elnyerte Dél-Ázsia 2022 kulturális városa címet. A kulturális évad részeként nyílt meg a Kincses Baranyát bemutató kiállítás is.

Fotó: Facebook

Written by: petomi_superuser

Rate it

Previous post

Programajánló

Bordói November idén sem marad el!

A Bordói November ismét pazar környezetben mutatja meg, hol tartanak a hazai bordói házasítások a világ etalonjának számító bordeaux-i borokhoz képest 60 hazai kiállító borász és közel 150 tétel várja november 12-én a bordeaux-i szőlőfajtákból készült borok szerelmeseit a Winelovers Bordói November Nagykóstolón, a Corinthia Budapest nagytermében. A rendezvényen a legnépszerűbb, minden évben nagy érdeklődésnek örvendő borok mellett igazi különlegességek is várnak. Magyarországon mind a borászok, mind pedig a fogyasztók […]

today2022.11.02. 32


0%