play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Mex Rádió A kedvenc rádióm!

  • play_arrow

    Mex Mulatós Mulatós csatorna

  • play_arrow

    Mex Retro Mex Retro csatorna

  • play_arrow

    Mex Rock Mex Rock csatorna

  • play_arrow

    Mex KPOP KPOP csatorna

  • cover play_arrow

    Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28. Mex Délelőtt Vendég: Zsigó Ferenc (Mookie Brando) 2024.03.28.

Hírek

Összeállt a jövő évi Fishing on Orfű fesztivál zenei programja

today2022.10.31.

A 2023. június 28. és július 1. között zajló jubileumi, 15. fesztiválon a látogatókat csaknem 150 zenei produkció várja. A program bejelentésével egyidőben a napijegyek értékesítése is elkezdődött – közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke az MTI-vel.

Közleménye szerint a jövő évi FOO-n adja egyetlen fesztiválkoncertjét a Kispál és a Lovasi formáció, amelyben Kispál András és Lovasi András mellett G. Szabó Hunor és Babcsán Bence zenél, koncertprogramjuk pedig a Kispál és a Borz korai, különlegesebb szerzeményeire épül.
Három év kihagyás után tér vissza Orfűre a Quimby, míg először lép fel Bródy János és zenekara, csakúgy, mint a Kátai Tamás nevével fémjelzett Thy Catafalque.
A fiatal és feltörekvő produkciók közül a két legnagyobb zenei helyszínen kap lehetőséget a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, az Analog Balaton, Deva, a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Galaxisok, az Ivan & the Parazol, valamint először lép a nagyszínpad deszkáira az aurevoir. vagy Beton.Hofi.
A FOO klasszikus nagyszínpados fellépői között lesz a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a Hiperkarma, a Kiscsillag és a Budapest Bár – sorolta a sajtófőnök.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!