play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Május 29.

Hírek

Kezdeményezik, hogy hajnalban és este is induljon InterCity Pécs-Budapest között

today2022.10.25.

Internetes petíciót indítottak a vasútért tevékenykedő civilek annak érdekében, hogy késő este és hajnalban is induljon InterCity (IC) vonat Pécsről Budapestre, illetve a fővárosból a baranyai megyeszékhelyre.

A Komlói Vasútbarátok Köre nemrég online aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy Pécs és Budapest között hajnalban és késő este induló InterCity járatok is közlekedjenek. – Fontosnak tartjuk, hogy a Komló-Dombóvár vasútvonalon ne csupán fennmaradjon a személyszállítási szolgáltatás, hanem fejlődjön is. Hasonlóképpen kiemelten kezeljük Pécs, mint egyetemváros és kiemelt turisztikai célpont, valamint egész Baranya megye vasúti közlekedésfejlesztését – nyilatkozta a bama.hu-nak Borbás Sándor, a kör szervezője.

A vasútbarátok nemrég konzultációt indított annak érdekében, hogy felmérjék az utazási szokásokat, az egyes szolgáltatások színvonalával kapcsolatos elégedettséget, illetve az elvárásokat. Emellett néhány konkrét fejlesztési ötletről, javaslatról is kikérik a válaszadók véleményét, valamint lehetőség van egyéni ötletek, tapasztalatok rövid, lényegre törő kifejtésére is.

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!