play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19. Mex Délelőtt Várhelyi Tiborral - Vendég: Papp Ákos - Június 19.

Hírek

Hiánypótló magyar mesekönyv mutatja be a legalapvetőbb emberi értékeket

today2022.10.18.


Olyan modern magyar mesekönyv született, ami fogyasztható és a mai gyerekek számára is elfogadható köntösbe bújtatja az emberi értékeket, a célok elérésének, az álmok megvalósításának és a csapatmunkának a fontosságát.

A szerző Kasza Tamásnak a könyv létrehozásával az élményen kívül a tanítás, az oktatás, a társadalmi felelősségvállalás volt a célja. A Magyar mese – A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyv ingyenesen is letölthető, hogy senkinek ne okozzon anyagi terhet. Egybefüggő kalandok során mutatja be a legalapvetőbb emberi értékeket, miközben a mindennapi élet során alkalmazható, kulcsfontosságú eszközökre tanítja a jövő nemzedékét. A könyv idén kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát is. Szeretnénk ezt a könyvet lefordítani angolra, és szeretnénk, ha egy film is készülne belőle. Sikerült egy neves amerikai bestsellerírót is megnyerni az ügynek, erre teszünk félre jelenleg, és közben folytatjuk tovább a közel három évtizede elkezdett utunkat” – osztotta meg a jövőbeli terveit sajtóközleményében a szakember.

Fotó: Freepik

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!