play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Hétköznapi mesék Dorogi Gabriellával 20. hét 3. mese A siker, a pénz, és az ajándék 4/3. rész Hétköznapi mesék Dorogi Gabriellával 20. hét 3. mese A siker, a pénz, és az ajándék 4/3. rész

Hírek

Elismerések a Megyenapon: Demjén Ferenc Baranya új díszpolgára!

today2022.10.16. 46

share close

A Bikali Élménybirtokon rendezte Megyenapi Ünnepi Közgyűlését a Baranya Megyei Önkormányzat – írja a pecsiujsag.hu. A hagyományokhoz hűen Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és Partos János megyei jegyző adták át a kitüntető címeket.

Többek között kitüntető díjban részesítették idén Fejes Rózsát, a MancsRanch Állatiskola vezetőjét, Koltai Péter díjat adományoztak Illés Ákos szakács szaktechnikus tanulónak, Kulturális, Művészeti és Sajtó díjat adományoztak dr. Gungl László újságíró, médiaszakembernek, Egészséges Baranyáért díjat kapott Dr. Hóbor Béla, sebész, gasztroenterológus, Pro Comitatu Baranya kitüntető díjban részesítette Dr. Kukai Tibort, a Mérnöki Kamara korábbi elnökét, Tüke díjas mérnököt, a Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése Baranya Díszpolgára címet adományozott Demjén Ferenc Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, dalszövegírónak.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lantai Tamás

Rate it

Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!

0%