play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Hétköznapi mesék Dorogi Gabriellával 20. hét 3. mese A siker, a pénz, és az ajándék 4/3. rész Hétköznapi mesék Dorogi Gabriellával 20. hét 3. mese A siker, a pénz, és az ajándék 4/3. rész

Hírek

Özönlenek a hatalmas pontyok a balatoni bojlis horgászversenyen

today2022.10.05. 28

share close

horgásztó

A szeptember 30-tól október 8-ig zajló X. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny eddigi rekordja egy 26,550 kg-os hal – írja a likebalaton.hu.

Szeptember 30-án 11 órakor rajtolt el a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny, amely idén ünnepli 10-dik évfordulóját. A 190 órán át tartó küzdelem során a résztvevők tó legnagyobb pontyait igyekszenek horogra akasztani. A Balaton 30 településén 113 csapat vert sátrat a parton, hogy éjjel-nappal figyelje a horgászbotokat.

Október elsején a Pontycentrum I. csapata egy 26,550 kilogrammos tőpontyot fogott ki Badacsonyban. Ez eddig a legnagyobb hal a X. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászversenyen. 2021-ben fogták meg a verseny történetének legnagyobb halát. Balatonakaliban akasztották horogra, a súlya pedig 31,8 kg volt. Tavaly két darab 30 kg fölötti ponty is szákba került.

A szervezők külön díjazzák a napi legnagyobb halakat az északi és a déli parton, valamint az összetett verseny legnagyobb halát. Van még egy “jackpot” kategória is, melyben az eddigi versenyek legnagyobb pontyáért is jár egy díj.

Written by: Lantai Tamás

Rate it

Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!

0%