play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Mex Rádió A kedvenc rádióm!

 • play_arrow

  Mex Mulatós Mulatós csatorna

 • play_arrow

  Mex Retro Mex Retro csatorna

 • play_arrow

  Mex Rock Mex Rock csatorna

 • play_arrow

  Mex KPOP KPOP csatorna

 • cover play_arrow

  Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18. Élhetőbb világ Kulcsár Ildikóval - 2024. Június 18.

PR Riportok

Mex Rádió – Az Online Rádió!

today2022.09.14.

A Mex Rádió már több mint 6 éves. Nem véletlenül lett a szlogenünk is épp „A kedvenc rádióm!”, hiszen már naponta 278 ezer aktív napi hallgatóval rendelkezünk.

Ez a rengeteg hallgató már nem csak és kizárólag a weboldalunkról származik, hanem rengeteg egyéb forrásból is hallgathattok minket. Megjelent a hivatalos applikációink, jelen vagyunk Fonyódon a Panoráma Strandon és az ország összes Gablini autószalonjában is.

A lista azonban messze nem véges és jelenleg is folyamatosan terjeszkedünk: Már az összes jelentősnek számító online rádiógyűjteményben is elérhetőek lettünk. Misem bizonyítja ezt jobban, hogy a Mex Rádió már az Online Rádió platformján is bárki számára elérhető.

Hallgasd nálunk a legjobb zenék és interjúk mellett a legfrissebb híreket, amik garantáltan pozitívak és politikamentesek.

Ne feledd! Jövőhónapban indul a népszerű Mex Comedy műsorunk folytatása is, ami évek óta töretlen sikernek örvend! Ha még nem találkoztál vele korábban, de szereted a humort és szórakozást, akkor hallgass minket szombat és vasárnap délelőtt is!

Köszönjük, hogy ennyi éve velünk vagytok! Rádiónk kitartó fejlődését és ismertségének folyamatos növekedését Nektek köszönhetjük!

Written by: Lantai Tamás


Töltsd le az appot és csatlakozz a Messenger, Viber csoporthoz!