Híreinkből

Vadonatúj szórakoztató tévécsatorna indul Magyarországon

todayjanuár 5, 2023 22

Háttér
share close

A januári tesztadás után február 1-jén indul a Network4 Csoport legújabb, földfelszíni terjesztésű csatornája, a MAX4. A vadonatúj szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műsort. A MAX4-en indul újra útjára a Galileo című ismeretterjesztő műsor Gyenesei Leila vezetésével.

A MAX4 egy olyan csatorna, amely méltó a szlogenjéhez: szórakoztatás kimaxolva” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 Csoport elnöke a digitalhungary.hu-nak.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Pár nap és újra itt van a Made In Pécs fesztivál

2023 első szombatján, január 7-én Pécs újra a húrokba csap! Jön a 8. Made in Pécs Fesztivál, a pécsi zene és a pécsi zenekarok legnagyobb ünnepe. Immár 8 helyszínen zajlanak a koncertek délelőtt 10 órától hajnalig. Rekordszámú, 173 (!) koncertet láthatnak az érdeklődők ezen a kitüntetett napon. Az összes program ingyenes! A fesztivál lebonyolítása a szokásos rendben zajlik: az összes helyszínen délelőtt 10 órakor indul a buli, a zenekarok 20 […]

todayjanuár 5, 2023 7


0%