Események

Ünnepeljünk együtt: mutatjuk a Kaposvári Advent programjait

todaynovember 15, 2022 14

Háttér
share close

Az Együd Árpád Kulturális Központ a Facebook-oldalán tette közzé, hogy milyen programok lesznek Kaposváron az adventi ünnepek idején. 

Advent első vasárnapján, Közeleg az ünnep címmel Szentpéteri Csilla és zenésztársai varázslatos adventi koncertjét hallhatják majd az érdeklődők a Kossuth téren, a sztárvendég pedig Gájer Bálint lesz. Advent második vasárnapján Jótékonysági Gálát szerveznek a Csiky Gergely Színházban. Advent negyedik vasárnapján a Kossuth téren Vastag Csaba szórakoztatja majd a közönséget, a Csikyben pedig Rost Andrea és a Hot Jazz Band lép fel majd fel.

Emellett számos más programmal készülnek az ünnepi várakozás idejére.

A kulturális központ a szilveszteri programról is tájékoztatott: december 31-én A riviéra vadorzói előadás lesz látható a Csiky Gergely Színházban, január másodikán pedig Újévi Gálakoncert is lesz a teátrumban – írja a kaposvarmost.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Autósiskolát indít a Mini az amerikaiaknak, a kézi váltást tanítják

Olyan egzotikus feladatokkal találkoznak majd a diákok, mint a kuplungolás. A Mini USA bejelentette, hogy visszahozza a kézi sebességváltós opciót egyes modelljeiben az Egyesült Államok piacán, és elindítja a „Manual Driving School” oktatást. A kézi sebességváltóval szerelt autók eladása évek óta trendszerűen csökken Európában is, az amerikai piacot pedig mindig is az automata váltós autók uralták. Bár a Mini is tisztában van ezzel, de mégis úgy döntöttek, hogy egy rövid szünet után megint kínálnak manuális […]

todaynovember 15, 2022 7


0%