Híreinkből

Új lemezzel jön a pécsi Kaktus együttes

todayjanuár 10, 2023 4

Háttér
share close

A Kaktus egy 2015 óta működő, lemezről lemezre megújuló zenekar. Az együttes és a közönség könnyebb kapcsolódását segítve az addigi absztrakt hangnemet egy érzelemközpontúbb hozzáállás és dalszerkesztés váltotta, Hanzli Fanni magyar nyelvű énekével a főszerepben.
Ez az őszintébb, lecsupaszított dalszerzés, egyre intimebb hangvételű szövegek, és a korai lemezek eklektikus hangzása ötvöződik a legújabb, OPÁL című nagylemezükön. A 2023. január 19-én megjelenő album főként a jelenünk közösségi média óriásai és megkérdőjelezhető politikai szereplői által formált mindennapjaiban egyre növekvő szeparáltság, magányosság, kilátástalanság és a társas magány témájával foglakozik. A pécsi lemezbemutató január 28-án lesz a Szabadkikötőben, előzenekarként fellép a LAIHO.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Kutyavásárt tartanak a rendőrök a kiképző központban

Dunakeszi többek között abban különbözik Budától, hogy nem egyszer volt kutyavásár, rendszeresen „toborozzák” a szolgálati ebnek alkalmas négylábúakat. Legközelebb január 19-én - írta a rendőrség a közösségi oldalán. Elsősorban német juhász és belga juhász (malinois) fajtákat várnak, közülük is a rövid szőrűeket, de más fajták is szóba jöhetnek. A helyszínen a szakemberek előzetes alkalmassági felmérést végeznek, melynek része az is, hogy a rendőrkutyajelölt ne akarjon hazáig szaladni, és ne zavarodjon […]

todayjanuár 10, 2023 8


0%