Híreinkből

Sásd kiírta a 2023. évi Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj pályázatát

todayoktóber 12, 2022 111

Háttér
share close

„A” típusú pályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben teljes idejű alapképzésben, mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

„B” típusú pályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező hátrányos szociális helyzetű, érettségi előtt álló középiskolás tanulók jelentkezhetnek, akik teljes idejű nappali felsőoktatásban kívánnak részt venni a 2023/2024. tanévtől kezdődően.

A pályázat benyújtása az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által létrehozott EPER-Bursa rendszerben a pályázati űrlap kitöltésével történik. A pályázat benyújtásának határideje: 2022. november 3.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

napfogyatkozás

Híreinkből

Ritka és különleges égi jelenség, részleges napfogyatkozás lesz látható október végén

Október 25-én a Nap bő harmadát kitakaró részleges napfogyatkozás figyelhető meg Magyarországról. A mintegy két órán át tartó jelenséget akár szabad szemmel meg lehet majd figyelni a déli órákban – írja az MTI, a Svábhegyi Csillagvizsgáló nyomán. Teljes napfogyatkozás esetén a Hold teljes egészében eltakarja a Napot, részleges napfogyatkozásnál pedig csak egy részét takarja ki a napkorongnak. Az égi jelenség Budapestről nézve október 25-én 11 óra 18 perckor kezdődik, akkor […]

todayoktóber 11, 2022 18 1 2


0%