Események

Pécsre jön a Margaret Island, egy jótékony ügy mellé álltak

todaynovember 20, 2022 9

Háttér
share close

Idén a Margaret Island lép fel a Pécsi Jótékony Nőegylet adventi koncertjén, ahol többek közt 120 gyermek étkeztetésére is gyűjtenek. A Nekem nincs ebédem kampányhoz a népszerű zenekar egy 70 perces koncerttel járul hozzá – olvasható a pecsaktual.hu cikkében.

Idén december 4-én a Kodály Központban rendezi éves, adventi gyűjtését a Pécsi Jótékony Nőegylet. A koncerttel egybekötött estén bárki részt vehet.

– Havi egymillió forintot kell a Pécsi Jótékony Nőegyletnek előteremtenie ahhoz, hogy 120 rászoruló gyermek napi étkezését biztosítani tudja egy éven keresztül – mondta Török Bettina. A Nőegylet elnökhelyettese szerint több akciót is szerveznek egy évben, de hagyományosan ez az év legnagyobb rendezvénye, ahol a következő évre gyűjtik a támogatásokat.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Átadták Budapest díszpolgári címeit

Átadta Budapest díszpolgári címeit Karácsony Gergely főpolgármester a főváros napja alkalmából rendezett ünnepségen, ezzel egyben megkezdődött a Budapest egyesítésének 150. évfordulója alkalmából rendezett, két éven át tartó ünnepségsorozat is. Díszpolgári címet kapott Dés László zeneszerző, előadóművész, Gyurgyák János történész, az Osiris Kiadó főszerkesztője, Hajdu László nyugalmazott XV. kerületi polgármester, volt országgyűlési képviselő, Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Ürge-Vorsatz Diana, a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével kitüntetett fizikus, valamint Závada […]

todaynovember 20, 2022 4


0%