Események

Pécsi tehetség lett az év műkörmöse

todayoktóber 28, 2022 8

Háttér
share close

Óriási pécsi siker! A szakmabeliek egyik legrangosabb eseményén, az Év Műkörmöse versenyen diadalmaskodott Csernák Alexa. Idén is megrendezték a hazai műkörmösök egyik legnagyobb versenyét, ezúttal négy versenyszám állt nyitva a nevezők előtt: a kezdők is megmutathatták tudásukat, a nyílt kategóriában pedig kizárólag extrém körmökkel lehetett nevezni ugyancsak sík- és 3D-díszítéssel – szigorú szakmai kritériumok alapján.

A körmöket „otthon” készítették el a pályázók, majd a művekről fotókat küldtek be, amelyek alapján az összkép, a látott technikai megoldások, és természetesen a minőség döntötte el, melyik beküldött munkát értékelte a legjobbnak a szakmai zsűri.

Csernák Alexa az első helyet szerezte meg sík díszítéssel elkészített extrém körömkompozíciójával. A verseny idén egyébként a Föld kincsei téma köré épült. A fiatal lány egyébként kizárólag kézzel festi a mintákat a körmökre, mivel úgy véli, minden nő egyedi, így különleges, egyedi darabokat érdemel – írja a pecsma.hu.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

A Médiaválogatott Sztártitkok e heti adásának vendége Szarvas József, Josh

  Josh gyermekkorát Pusztaszeren töltötte, innen indult a pályája. Depeche Mode rajongó volt. Már gyerekként tudatosan készült a zenei pályára. Sokáig stúdióban dolgozott stúdiózenészként, zeneszerzőként és dalszövegíróként, de volt turnémenedzser, hangtechnikus is. Mindezekből a későbbiekben jól tudott profitálni – tudhattunk meg tőle az interjú során. Természetesen Ricky őt is kifaggatta a titkáról. – Nem szoktam titkolózni, de a mindennapjainkból elárulok valamit. Élőzenekarral járunk, ott a technikus, a zenekar, meg mindenki […]

todayoktóber 28, 2022 20


0%