Események

Ötven új képet mutatnak be Debrecenben a Magyarország 365 fotókiállításon

todaydecember 27, 2022 4

Háttér
share close

kiállítás

A Magyarország 365 fotókiállításon ötven új képet mutatnak be Debrecenben – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint az új képeket az idén beküldött pályamunkák közül válogatták. A kiállítás összesen 130 fotója további két hétig, január 6-ig tekinthető meg a Piac utcán.
„A kiállított képek mind bizonyítják, hogy Magyarország tele van magával ragadó és marasztaló helyekkel, korszakos épületekkel és lüktető közösségekkel” – idézték Kaiser Ottó fotográfust, a pályázat zsűrielnökét a kommünikében.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Visszatér a Spartan Komlóra

A hírt a Spartan Hungary hivatalos Facebook-oldalán tette közzé. Az egyik legnépszerűbb nemzetközi teljesítmény- és akadályverseny először látogatott el Komlóra 2022 októberében. A Dirtpark-ot több ezer versenyző lepte el, országos és nemzetközi figyelem kísérte a Spartan komlói állomását. Az őszi rendezvény pozitív visszhangja, a szervezők és a versenyzők elégedettsége, a város fogadtatása, a Kelet-Mecsek szépsége visszacsábította a versenyt Komlóra, így 2023 őszén ismét településünk adhat otthont a spártánosok megmérettetésének. A […]

todaydecember 27, 2022 4


0%