Események

Nehéz sorsú gyerekek karácsonyi kívánságait lehet valóra váltani

todaynovember 4, 2022 37

Háttér
share close

Nehéz körülmények között élő gyerekek egyéni kívánságait lehet teljesíteni ajándékok vagy pénzbeli juttatás felajánlásával a Magyar Református Szeretetszolgálat Szeretetdoboz – Kívánságlista programján keresztül november 30-ig.

Az 1358 gyermek álmát összegyűjtő Kívánságlista már megtalálható a szeretetdoboz.jobbadni.hu oldalon – tájékoztatta a Magyar Református Szeretetszolgálat az MTI-t.
A kívánságlistából az adományozók megismerhetik a támogatott gyermekek karácsonyi álmait, amelyeket az alapítvány munkatársai játékos foglalkozásokon vagy a szülőket bevonva gyűjtöttek össze. A kívánságok között ruhanemű, téli kabát vagy csizma is megtalálható, de sokan kértek játékot, sportfelszerelést, könyvet vagy elektronikai eszközt.
A tárgyi adományokat postai úton vagy személyesen lehet eljuttatni a szolgálathoz, de a tárgyi adományok értékének felajánlásával is lehet segíteni.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Mex Rádió – Online percek a Langmár Kommunikációval

A Mex Rádióban 2018 novembere óta futó interjú sorozat. Az Online percek támogatója a Langmár Kommunikáció A 2022-es évtől elhangzott riportok itt vissza is hallgathatóak: https://youtu.be/_4I25Z8MR2Q   https://youtu.be/vXFG7XHh5OQ https://youtu.be/Itx1IQcyEic https://youtu.be/vsopnaJ46v4 https://youtu.be/iGeAJH9RXLU https://youtu.be/5srrCYf12nA https://youtu.be/V5yGbu73IF4 https://youtu.be/Rt2TwymM0eQ https://youtu.be/6x9_hc5zy-g https://youtu.be/FHBqayyTYTE https://youtu.be/PVT5PlfPDt0 https://youtu.be/G_mZCGp3cuw https://youtu.be/Llg_gzsbdpk

todaynovember 4, 2022 39


0%