Archívum

Napokon belül indul a Mex Comedy 4. évad!

todayoktóber 12, 2022 37

Háttér
share close

Hétvégén indul a nagysikerű Mex Comedy 4. évada!

 

A Stand Up Comedy Humortársulat, és az RTL Klub Showder Klub című műsorának sztárjait hallhatjátok hétvégétől a főcsatornánkon heti két alkalommal!

Most vasárnap, október 16. Orosz Gyuri kezdi a sort, a nevetés előre garantált, jövőhéten pedig Magyed miatt fog mosolyra húzódni a szánk!

Itt még nincs vége, mert bemutatkoznak majd új tehetségek is. A Standup Comedy humortársulat új felfedezettje Pácz Viki, a Humortechnikum 2022 győztese is készül már izgatottan.

Mit szólnátok egy játékhoz?
A Mex Rádió hallgatói minden héten egy-egy páros belépőt nyerhetnek a Standup Comedy humortársulat előadására. Természetesen minden nyertesünk kiválaszthatja, hogy az ország területén milyen időpontban, melyik humorista előadását szeretné megnézni személyesen, élőben. Ugye milyen jól hangzik?

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

lagúna

Híreinkből

Kanadában épül egy hatalmas szabadtéri lagúna

Egész évben kellemes meleg lesz benne. Az Izlandon található, mintegy 8700 négyzetméteres Kék Lagúnánál is jóval nagyobb lesz a geoLagon, egy kanadai fejlesztés, amit a geotermikus energia segítségével fognak működtetni, egyfajta szabadtéri látványosságként – írja a HVG.hu. A projekthez kisebb házak is tartoznak, amik nem igényelnek majd normál energiaellátást. A tervek alapján a Charlevoix-ban épülő lagúna vize mintegy 12 000 négyzetméteren terül majd el, és egész évben legalább 39 Celsius-fokos […]

todayoktóber 12, 2022 8


0%