Híreinkből

Nagy volt az öröm Pécsett és Szentlőrincen is: megszerezték a három pontot!

todayaugusztus 18, 2022 15

Háttér
share close

A PMFC már a második, a Szentlőrinc pedig az első győzelmének örülhetett a labdarúgó NB II-ben – mindkét baranyai csapat hazai pályán húzta be a három pontot.

A PMFC-nek az újonc Mosonmagyaróvárt kellett két vállra fektetnie hazai pályán, s a pécsiek nem is hagyták ki a ziccert. Még harminc perc sem telt el a mérkőzésből, már két góllal vezettek. A hajrához közeledve szépítő Mosonmagyaróvár izgalmassá tette az utolsó negyedórát. Egyenlíteni azonban nem tudtak a vendégek, így nagy volt az öröm a Mecsekalján, hiszen három forduló után már hét pontnál tart Weitner Ádám legénysége.

A Szentlőrincre kemény feladat várt, mert bár hazai közönség előtt lépett pályára, az előző szezon negyedik helyezettje, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia rágós falatnak tűnt. A lőrinciek azonban elég könnyen megrágták: az első félidő végére kétgólos előnybe kerültek, s miután a folytatásban is határozottan szűrték az ellenfél támadásait, egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmük – számolt be róla a pecsaktual.hu.

Fotó Pexels

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

A kutyások egészségesebben, boldogabban és tovább élnek

A svédországi Uppsala Egyetem tanulmánya 3,4 millió kutyás és nem kutyás ember 12 éves egészségügyi adatait elemezte. Az eredményeket a Scientific Reports című folyóiratban tették közzé. A kutatás egyértelműen kimutatta, hogy a kutyatulajdonosok tovább élnek. A kutyatartás a szív- és érrendszeri betegségeket és más gyakori halálozási okokat is csökkent. Érdekes tény, hogy a tanulmány szerint az egészségügyi előnyök az egyedül élő emberek esetében voltak a legjelentősebbek. A svéd kutatók szerint […]

todayaugusztus 18, 2022 23


0%