Archívum

Mexclusive – Betty Love

todayszeptember 8, 2022 36 1

Háttér
share close

Igazán kivételes interjú kerül a Mex Rádió csatornájára, hiszen Betty Love interjút adott Lantai Tamás „Mex” részére, amit itt is köszönünk neki!

 

Betty Love életének mindig is kiemelkedő része volt az önfejlesztés, tudatosság. Fiatalabb korában indult el ezen az úton és nagyon jól tette, mert sok mindenen segítette át. Az emberi lélek, az ok-okozat összefüggés magával vitte, majd asztrológiában találta meg a saját útját.

 

Az első igazán nagy lángolás ezzel kapcsolatban, az az asztrológia volt. Tehát, amikor elkezdtem asztrológiát tanulni, mert ott olyan dolgok jöttek elő, olyan felismerések, tehát annyira csoda szép útja az önismeretnek az asztrológia, amiért mind a mai napig rendkívül hálás vagyok.”

 

Minden fellépésén a mai napig szívből odateszi magát, nincs álarc, nincs művi produkció, ott szimplán Betty Love van, a színpad és a közönség, nem véletlenül sikeres sok-sok hosszú éve és ismeri mindenki a dalait.

Hétvégén Városnapok Sásd 2022. ŐSZ – 2022.Szeptember 9-10. rendezvényen szombaton Betty Love is fellép, ahol igazi klasszikusokkal vár mindenkit az élő közvetítést pedig a Mex Rádió sásdi csatornáján hallgathatjátok majd.

 

Az igazán mély és tartalmas beszélgetést alább találjátok.

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Bélyegblokk készült Mazsola és Tádé meséje alapján

Hegmanné Nemes Sára, a Magyar Posta Zrt. elnöke és Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója az MTVA óbudai székházában mutatta be a mesesorozat alapján készült bélyegeket – írja az MTI. A Mazsola és Tádé bélyegblokk a Weisenburger István által tervezett Mesehősök sorozat negyedik része. A művész eddig a Frakk, a macskák réme, a Süsü, a sárkány, valamint a Kukori és Kotkoda főhőseit ábrázolta bélyegeken. A bélyegblokk címletein a három főszereplő – […]

todayszeptember 8, 2022 32


0%