Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Keller József

todayjanuár 26, 2023 1

Háttér
share close

A héten Keller József labdarúgó, az FTC korábbi játékosa, a klub örökös bajnoka a vendége a Médiaválogatott Sztártitkok adásának, aki gyermekkorát Nagykanizsán töltötte. A foci szeretete mellett az autókat imádja még a mai napig is. Autószerelő végzettsége is van. Emellett nagyon szeret táncolni is.

Természetesen Keller József titka is a Ferencvároshoz kötődik.

– 1984-ben mutatkoztam be a Ferencvárosban, mint fiatal, tizennyolc éves, azután, hogy az U-18-as válogatottal megnyertük az Európa Bajnokságot. Ez Moszkvában volt. A Luzsnyiki Stadionban nyolcvanezer néző előtt játszottuk a döntőt. Büntetők után nyertük meg a bajnokságot. És utána kerültem a Ferencvároshoz. Nekem ez volt a legnagyobb élményem. De csak évekkel később tudatosult bennem, hogy Európa bajnok lettem.

További érdekességek Keller Józsefről a Sztártitkok legújabb adásában.

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Mex vendége: Nádas György

Hatvan éves korára hatalmas változáson ment keresztül Nádas György. A művész 25 kilótól szabadult meg úgy, hogy közben a jókedvét megtartotta. Barátai elvesztése és felesége is motiválta arra, hogy megváltoztassa az életét. Jobb formában van, mint valaha!  „A hatvan az az életkor, amikor az ember összegzi, hogy mi volt eddig. Azért is, mert nem tudhatjuk, hogy lesz-e még a következő 10-20-30 év. Ha megkaptam ezt a lehetőséget, amit édesapámnak nem […]

todayjanuár 26, 2023 2


0%