Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Borbély Richárd

todayoktóber 5, 2022 48

Háttér
share close

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Borbély Richárd kapott meghívást, aki mesélt gyermekkoráról, színészi pályája indulásáról, az X-Faktoros időkről. Sőt, egy igazán érdekes titkát is elárulta Rickynek.

– Olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy nagyon sok általam nagyra becsült emberrel mostanra már jó viszonyt ápolhatok. Az egyik legérdekesebb, vagy legkülönlegesebb az, hogy gyerekként, amikor én elkezdtem énekelni, zenélgetni, az egész családom imádta a Bon Bont. Rajongásig szerettük. Szolnoki Peti volt nekem akkor a Nr. 1. énekes, és amúgy a mai napig elképesztő, zseniális zenésznek tartom. Nekem ő egy hatalmas példakép. Az egyik nagyon nagy vágyam az volt, hogy egyszer találkozhassak vele. Úgy alakult az életem, hogy mostanra elmondhatom, hogy Szolnoki Petivel jó viszonyban vagyok. Egy csomószor találkoztunk már. Volt az előadásomon, én is voltam a koncertjén. Azt mondhatom, hogy jó haverságban vagyunk egymással. Az egyik talán legszebb élményem, vagy legnagyobb dolog, amit ennek a művészszakmának köszönhetek az, hogy az első példaképemet így tizenvalahány évvel később a haveromnak tekinthetem.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan kötődik Ricsi Tiszalúchoz, és hogy milyen indíttatásból kezdett el gitározni, hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkokat!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

horgásztó

Események

Özönlenek a hatalmas pontyok a balatoni bojlis horgászversenyen

A szeptember 30-tól október 8-ig zajló X. Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny eddigi rekordja egy 26,550 kg-os hal – írja a likebalaton.hu. Szeptember 30-án 11 órakor rajtolt el a Nemzetközi Balatoni Bojlis Horgászverseny, amely idén ünnepli 10-dik évfordulóját. A 190 órán át tartó küzdelem során a résztvevők tó legnagyobb pontyait igyekszenek horogra akasztani. A Balaton 30 településén 113 csapat vert sátrat a parton, hogy éjjel-nappal figyelje a horgászbotokat. Október elsején a […]

todayoktóber 5, 2022 7


0%