Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Bokor Ria

todayjanuár 6, 2023 6

Háttér
share close

Az év első vendége a Médiaválogatott Sztártitkok adásában Bokor Ria énekesnő volt, akit többek között a Sztárban Sztár Leszek! -ből ismerhetünk.

Ria mesélt gyermekkoráról, arról, hogy hogyan kötődik a sporthoz, a tánchoz, hogy hogyan alakult meg a saját zenekara. Természetesen ő is elárulta egy titkát Rickynek.

– Ezt biztosan nem tudják rólam. Amikor jövök haza a fellépésről, vagy bárhonnan, nagyon szeretek aludni, és ezt meg tudom tenni a kocsiban is. Volt, hogy 4 óra hosszát is aludtam az autóban. És számomra ez nagyon kényelmes. Van takaróm, télen jól befűtök, és alszom. Vicces, hogy hazaérek, és még nem megyek fel, hanem alszom tovább. A lakók meg nézik, hogy én mit csinálok. Volt olyan, hogy vásárlás után – vettem olyan ételt, amit fagyasztóba kellett volna tenni, – és az szépen felolvadt, mert én aludtam. Nem vagyok jó alvó, és ezt valószínűleg ezért nappal próbálom pótolni.

Tarts velünk a héten is! Hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

 

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

A pécsi műjégpálya szombaton 22 óráig vár mindenkit a Jégpályák Éjszakáján

Hetedik alkalommal tartja meg a Magyar Jégkorong Szövetség a Jégpályák Éjszakája nevű népszerű országos rendezvényt január 7-én, amelyhez a Pécsi Műjégpálya is csatlakozik. Az eseményt 2016 óta szervezik a korcsolyázást kedvelő nagyközönség számára, ahol a hosszabbított nyitvatartás alatt színes programok, zene és jó hangulat várja a vendégeket. A Pécsi Műjégpálya ezen a napon az alábbi idősávokban fogadja vendégeit: - 8:30-11:30 óra - 12:00-15:00 óra - 15:30-18:30 óra - 19:00-22:00 óra […]

todayjanuár 6, 2023 9


0%