Archívum

Médiaválogatott Sztártitkok: Auguszt Bárió

todayszeptember 21, 2022 9

Háttér
share close

Ezen a héten a Médiaválogatott Sztártitkok adásában Ricky vendége az AD Studio énekese, zeneszerzője, Auguszt Bárió lesz.

Bárióról megtudhatjuk, hogy hogyan nőtt fel, milyen kapcsolata volt a családjának a zenével, hogyan kötődik Kaposvárhoz, sőt, azt is elárulta, honnan meríti az ihletet a dalaihoz. Természetesen Bárió is megosztja velünk egy titkát.

– Van nagyon sok titkom, de van egy, amit régóta dédelgetek magamban. Ennek még meg kell teremtenem a feltételeit, hogy létrejöjjön. Ha elmondom, akkor már nem lesz titok, de mivel ezt kérted, elárulom.

Nagyon tervezek egy elvonulást. Aki ezzel foglalkozik, annak ez nem újdonság, de nekem egyelőre még nem sikerült. Egy olyan spirituális helyre szeretnék elvonulni, ahol akár egy hónapig egyedül ott tudok lenni, a legnomádabb körülmények között: sátorban, a vizet a patakból hozva. Nyilván az étel miatt egy boltra azért szükség lesz, mert vadászni azért nem fogok. Ilyen teljes elmélyülést szeretnék magamba.

A megvalósítása nem könnyű, mert családom van, és a gyerekekről, a családról is kell gondoskodnom, és vannak folyamatban lévő munkáim is.

Ez az én nagy titkom, nagy tervem, amit záros időn belül mindenképpen meg szeretnék valósítani. Nem biztos, hogy Magyarországon lenne, hanem pl. Indiában, vagy Spanyolországban. Ezt még ki kell találnom.

További érdekes információkért Auguszt Bárióról hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkok adását a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

szülői felügyelet

Híreinkből

A Meta bevezette Magyarországon az Instagram szülői felügyelet funkcióját

A Meta a magyar felhasználók számára is elérhetővé tette a Családi központot, ami az Instagram szülői felügyelet funkciója. Ez az eszköz lehetővé teszi a szülők számára, hogy az Instagramon napi vagy heti időlimiteket és ütemezett szüneteket állítsanak be gyermekeik számára. A Családi központon szakértők által támogatott tartalmak is elérhetők, amelyek segítenek a tizenéves gyerekeknek és szüleiknek eligazodni a digitális világban. A szülők láthatják, hogy tinédzser gyermekük naponta átlagosan mennyi időt […]

todayszeptember 21, 2022 21


0%