Híreinkből

Lemondott év végi polgármesteri juttatásáról a város javára Sásd polgármestere

todaynovember 25, 2022 6

Háttér
share close

A polgármesteri munkát évről évre értékelő Pénzügyi Bizottság legutóbbi ülésén áttekintette a 2022. évben Sásd érdekében végzett tevékenységemet, s ennek alapján – ahogy azt a korábbi polgármesternél is rendszeresen megtette – a jogszabályi előírásoknak megfelelően javasolta a képviselő-testület felé az év elején a költségvetésben megtervezett, kéthavi illetménynek megfelelő év végi polgármesteri juttatásról szóló döntést.

A pozitív értékelést követően jeleztem, hogy nem kívánom felvenni a javadalmazást, ugyanis annak teljes összegével szeretnék hozzájárulni Sásd működőképességének fenntartásához a korábban soha nem tapasztalt válságos időkben. Amint a Covid idején sem vettem fel, most is úgy gondolom, számomra a legnagyobb jutalom az lesz, ha minden nehezítő körülmény ellenére is előbbre lép Sásd – írta Facebook bejegyzésében Jusztinger János.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Mélyszegénységben élő gyermekeknek és a Heim Pál Gyermekkórháznak is gyűjtenek a Diplomata Jótékonysági Vásáron

A vásárt vasárnap az InterContinental Budapest hotelben rendezik meg. Az eseményen több mint 30 ország nemzeti és tematikus standján különleges emlék- és kézműves tárgyakat, divatcikkeket, valamint nemzeti ételspecialitásokat és termékeket vásárolhatnak a látogatók vasárnap, a Budapesti Diplomata Házastársak Szervezete  rendezésében - áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében. A Diplomata Jótékonysági Vásárt az idén 11. alkalommal rendezik meg Budapesten számos ország budapesti nagykövetsége összefogásában. Az idei Diplomata Jótékonysági Vásár teljes bevételét […]

todaynovember 25, 2022 3


0%