Híreinkből

Kezdeményezik, hogy hajnalban és este is induljon InterCity Pécs-Budapest között

todayoktóber 25, 2022 7

Háttér
share close

Internetes petíciót indítottak a vasútért tevékenykedő civilek annak érdekében, hogy késő este és hajnalban is induljon InterCity (IC) vonat Pécsről Budapestre, illetve a fővárosból a baranyai megyeszékhelyre.

A Komlói Vasútbarátok Köre nemrég online aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy Pécs és Budapest között hajnalban és késő este induló InterCity járatok is közlekedjenek. – Fontosnak tartjuk, hogy a Komló-Dombóvár vasútvonalon ne csupán fennmaradjon a személyszállítási szolgáltatás, hanem fejlődjön is. Hasonlóképpen kiemelten kezeljük Pécs, mint egyetemváros és kiemelt turisztikai célpont, valamint egész Baranya megye vasúti közlekedésfejlesztését – nyilatkozta a bama.hu-nak Borbás Sándor, a kör szervezője.

A vasútbarátok nemrég konzultációt indított annak érdekében, hogy felmérjék az utazási szokásokat, az egyes szolgáltatások színvonalával kapcsolatos elégedettséget, illetve az elvárásokat. Emellett néhány konkrét fejlesztési ötletről, javaslatról is kikérik a válaszadók véleményét, valamint lehetőség van egyéni ötletek, tapasztalatok rövid, lényegre törő kifejtésére is.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Közös koncertet ad Budapesten a Mötley Crüe és a Def Leppard

A 2022-es év legnagyobb észak-amerikai stadionturnéját követően, amelyre több mint 1,3 millió jegyet adtak el, a világ ikonikus rocklegendái, a Mötley Crüe és a Def Leppard 2023-ban kiterjesztik The World Tour elnevezésű turnéjukat a többi kontinensre is. A világkörüli turné 2023. február 18-án indul a Foro Sol arénában, Mexikóvárosban, a többi latin amerikai koncertet követően 2023 májusától következik Európa. Budapestre, az MVM Dome-ba május 29-én érkeznek – olvasható a hvg.hu-n. […]

todayoktóber 25, 2022 16


0%