Események

Idén sem marad el Pécsen az őszi virágvásár!

todayoktóber 26, 2022 7

Háttér
share close

Régi hagyomány Pécsen, hogy évente kétszer színes virágokkal és különleges növényekkel telik meg a Kossuth tér. Idén az őszi virágvásár okt. 28-án 10 órától 17 óráig tart.

Több termelő, és növényáruda jelenik meg termékeivel. Bőségesen lesz árvácska, krizantém, amelyek mindenszentek alkalmából éppen szükségesek lehetnek. De őszi virágzású évelők, örökzöld és lombhullató cserjék, mediterrán különlegességek, gyümölcstermők, és botanikai érdekességek is megtalálhatóak lesznek.

Továbbá elérhetőek lesznek őszi virágzású évelők, örökzöld és lombhullató cserjék, mediterrán különlegességek, gyümölcstermők, és botanikai érdekességek is. A vásár megnyitó eseményeként a Kossuth tér a régi hiányos, és beteges díszgalagonya sor helyett új díszfasort fog kapni! – olvasható a Biokom honlapján.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a magyar blueskirály

Deák Bill Gyula ünnepi koncertet jelentett be 75. születésnapja alkalmából, melyet 2023. november 18-án 19:30-tól a Papp László Budapest Sportarénában tartanak. „Mint tudjuk, a blues egy életforma, egy életérzés - magával ragad, és nem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet és nagyon hálás vagyok a közönségnek, hogy ennyi évtizeden keresztül mellettem van. Igyekszem minél jobban viszonozni ezt a szeretet és tiszteletet, amit kapok” - mondta Deák Bill. Bill kapitány egy […]

todayoktóber 26, 2022 17


0%