Események

Húsz helyszínen lesznek programok a Kortárs ékszerhét keretében

todayszeptember 10, 2022 9

Háttér
share close

A Kortárs Ékszerhét Budapest (BJW) elnevezésű rendezvény az idén húsz helyszínen várja kiállításokkal, programokkal az érdeklődőket szeptember 12. és 18. között a főváros számos pontján, valamint a szentendrei Mana ékszerstúdióban és a pécsi Ezüstláz Galériában.

A nyolcadik rendezvény alatt számos magyar és nemzetközi kiállítási anyaggal, az ékszerkultúrát formáló kortárs előadóval lehet majd találkozni, valamint több tárlatvezetést és műhelybemutatót tartanak – tájékoztatta a rendezvényt szervező Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület (FISE) az MTI-t. A sorozat kiemelt vendége Gijs Bakker, nemzetközi hírű holland ékszertervező, aki a Három Holló Kávéházban tart előadást szeptember 17-én. Daniela Malev ékszertervező előadásán szeptember 20-án vehetnek részt az érdeklődők a Kredenc műteremben.

Fotó: Pexels

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

tiszta levegő

Híreinkből

„Tiszta levegő a kék égboltért” nemzetközi nap Pécsett

(ENSZ) közgyűlése, 2019-ben szeptember 7-ét a „Tiszta levegő a kék égboltért” nemzetközi nappá nyilvánította. Napjainkban a légszennyezettség jelenti az egyik legnagyobb környezeti kihívást, így rendkívül fontos már gyermekkorban felhívni a figyelmet a problémára. Szénásy Luca, pécsi ökomenedzser a világnap kapcsán helyi intézményekben tart ingyenes előadást. A légszennyezést és annak csökkentési lehetőségeit bemutató oktatási csomag és három, a témához kapcsolódó videó minden érdeklődő pedagógus számára ingyenesen elérhető a projekt honlapján. Emellett az Ökomenedzser Hálózat […]

todayszeptember 10, 2022 12


0%