Híreinkből

Fiatalodik a helyi buszok flottája Komlón

todayoktóber 20, 2022 18

Háttér
share close

Fiatalodik a komlói helyi tömegközlekedés járműparkja a közeljövőben, a Komlói Tömegközlekedés Blog információi szerint.

A városban közlekedő járatok biztosításához naponta 12-14 jármű szükséges, köztük vannak elavultak – a flotta átlagéletkorának szinten tartása érdekében várhatók ismét újítások.  A blog szerint várhatóan Sopronból több háromajtós jármű is érkezik Komlóra a következő hónapokban – a buszokat átcsoportosítják: a budapesti agglomerációban felszabaduló, 8 éves járművek állnak szolgálatba a hűség városában, az ezáltal ott feleslegessé váló 12-14 éves autóbuszoknak pedig más városokban – így Komlón – keresnek feladatot.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Híreinkből

Százéves a világ legidősebb praktizáló orvosa

Amikor 1947-ben az első betegeit fogadta Howard Tucker nem sejtette, hogy egy napon ő lesz  majd a világ legidősebb praktizáló orvosa. Pedig ez történt. A férfi, akit a Guinness World Records már 2021. februárjában, 98 évesen felruházott a titulussal, most, hogy betöltötte a 100-at sem gondolkodik a visszavonuláson. Annak ellenére sem, hogy nemrég átesett a koronavíruson – írta meg az nlc.hu. Felesége, a 89 éves Sue pszichoanalitikus, akivel 1957-ben kötötték […]

todayoktóber 19, 2022 10


0%