Archívum

Felzárkózó Települések tanulói Budapestre érkeznek

todayjanuár 26, 2023 3

Háttér
share close

Belügyminisztérium kezdeményezére Budapesten is bemutatkoznak az orszálegszegényebb kistelepüsein élő, a Felzárkózó Telepüsek programban zenétanuló gyermekek, akik ltai Szimfónia 50 zenekarában adnak koncertet.

program kra, szakkökre, zeneiskolába el nem jutó gyermekeknek 35 helyszínen nyújt nehéelméleti ismereteket mellőző hangszeres oktatást, gyerekek ny utáfellépnek az iskolában, vid idő alatt megismerik sségben ált siker élményét. rosoktójellemzően vol eső telepüseken összesen 1000 gyermek tanul zenélni, legkivábbak lt évben bb alkalommal is az Óbudai Danubia Zenekarral sen felléptek Zeneakadémián, csi Konzerthausban pedig ölló, telt zas koncertet adtak.

Januá31-éaz Uránia Nemzeti Filmszínházban pnek fel. rendezvényen átadjáMagyar ltai Szeretetszolgálat által legszegényebb telepüseken dolgozó szociális segíelismerére alapított Jelenléjat is. Az est zigazdája sze Ám.

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház (Budapest, 1088, czi ú21.)
Időpont: 2022.01.31., kedd 16.00 – 18.00 (érkezé15:30-l)

Written by: Mészáros Ilona

Rate it

Előző bejegyzés

Archívum

Völgyi Zsuzsi ölni is képes lenne a gyermekéért

Béketűrő típusnak tartja magát Völgyi Zsuzsi, de a gyermekéért bármire képes volna. Az énekesnő nemrégiben egy igazán férfias küzdősportban próbálta ki magát, ami jó edzésnek bizonyult, sőt a klubban egy igazán pikáns fotósorozat is készült.  Nemrégiben nagyobb súlyfeleslegtől szabadult meg a Romantic énekesnője, aki nagyon jól érzi magát a bőrében, és fogyása után visszatért a sportoláshoz is.   „18 kilótól szabadultam meg, de az első lépést nagyon sokszor tettem meg a változás útján, […]

todayjanuár 26, 2023 5


0%