Események

Elkészült Molnár Ferenc Caramel első musicalje, a Mesterkód

todayoktóber 13, 2022 148 1

Háttér
share close

Caramel

17 év után újra közös színpadon énekel Caramel és Palcsó Tamás, a Megasztár 2. szériájának két egykori döntőse – derül ki a zene.hu cikkéből.

December 3-án, a Petőfi-bicentenárium jegyében mutatkozik be az a vadonatúj musical, amelynek zenéjét és dalszövegeit Caramel írja, s amelyben Petőfi versei is megszólalnak. A szerelem témáját újszerűen feldolgozó Mesterkód című előadásban ismert és népszerű színészek mellett a hazai popélet kiválóságai közreműködnek. A 2022. év különleges produkciójának szánják az alkotók a Mesterkód című romantikus musicalt, amely a szerelem örökkévalóságát mutatja be, izgalmas fordulatokon keresztül. A parádés szereposztás része Szulák Andrea, Trokán Péter és Bakos-Kiss Gábor intenzív jelenléte. A produkcióban két kaposvári színész hallgató, Balaskó Bence és Németh Klára is közreműködik.

Fotó: Wikipédia

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Megyei Prima Díj

Híreinkből

Ők kapták idén a Baranya Megyei Prima Díj elismeréseket

A korábbi évek megyei vidéki helyszínei után ezúttal Pécsen, a Horvát Színházban adták a Baranya Megyei Prima Díj, valamint az Év Vállalkozója elismeréseket – írja a pecsiujsag.hu. Idén is hárman részesültek Prima Díjban: Dévényi Sándor építész, tervező, Pap Bianka, olimpiai bajnok paralimpikon úszó, valamint Vatai Éva, a Leöwey Klára Gimnázium éppen a napokban nyugdíjba vonult tanára. Év Vállalkozója Díjjal ismerték el az Adler96 Kft. ügyvezetőit, Nagy Csabát és Dr. Neupor […]

todayoktóber 13, 2022 56


0%