Események

Édes meglepetéssel várják a véradókat Pécsen november 24-én

todaynovember 19, 2022 5

Háttér
share close


A véradás egy jótékony cselekedet. Abból ad a véradó, amire másik embertársának nagy szüksége van és semmivel sem pótolható. A véradásra különböző akciókkal is ösztönözni akarják az embereket.

Ilyen kampány lesz a november 24-ei Mézes csütörtök is, amely a Pécsi Regionális Vérellátó Központban valósul meg – adta hírül a bama.hu.
Az intézmény számára a baranyai termelők által felajánlott jótékony mézeket november 17-én adta át Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke és May Gábor, az OMME Baranya megyei méhészeti szaktanácsadója.

A már hagyománynak számító Baranya méze címért is versenybe szállnak idén is a termelők. Ennek keretében gyűjtik be azokat a mézzel teli üvegcséket is, amit aztán a Pécsi Regionális Vérellátó Központnak ajánlanak fel.
May Gábor köszönetet mondott a termelőknek ezért a mézes jótékonykodásért, amivel a véradást segítik.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Események

Nazareth-koncert november 28-án az A38 hajón

Három év után ismét Budapesten ad koncertet a Nazareth. A legendás, több mint ötven éve létező skót hard rock zenekar november 28-án az újbudai A38 hajón lép fel. Az est során az együttes klasszikus dalai mellett az idén megjelent 25. stúdióalbum, a Surviving the Law néhány száma is elhangzik. Az előzenekar az amerikai Lord Bishop Rocks lesz - közölte a szervező Livesounds szerdán az MTI-vel. A Nazareth a hard rock […]

todaynovember 19, 2022 14


0%