Események

DesignPécs programsorozat kezdődik Találkozások terei címmel

todayoktóber 8, 2022 8

Háttér
share close

designPécs

2022-ben ismét megrendezésre kerül a DesignPécs programsorozat október 7-16. között, melynek kiemelt témái az idei évben az ipari tervezés és design az építészetben – TALÁLKOZÁSOK TEREI címmel.

Pécs a kreatív ipar jelentős központja, melynek hatása túlmutat az ország határain, továbbá nemzetközi ismertséggel rendelkezik. Kamaránk már évek óta együttműködik partnerintézményekkel és a kreatív iparágakkal, egymást erősítve és segítve. Immáron 2014 óta minden ősszel közös kezdeményezésünkre és összefogásunkkal kerül megrendezésre a rendezvény – írja a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Toldi

Híreinkből

Érkezik a mozikba az egészestés Toldi 

Október 20-án kerül a hazai mozikba a magyar animáció egyik legnagyobb alakja, a tavaly elhunyt Jankovics Marcell utolsó alkotása, az egészestés Toldi – számolt be róla a zene.hu. A rendkívüli igényességgel megalkotott, festői szépségű animációs film a Magyar népmesék sorozatot is jegyző Kecskemétfilm 100 alkotója több mint háromévnyi munkájának eredménye. Toldi Miklós történetén keresztül tanúi lehetünk egy irgalmatlan erejű kamaszfiú felnövésének, aki megtanulja használni és uralni a saját képességeit, hogy […]

todayoktóber 8, 2022 13


0%