Események

Csaknem 140 étterem várja fix árú menüsorral a vendégeket

todayoktóber 7, 2022 21

Háttér
share close

étterem
Országszerte mintegy 140 étterem várja háromfogásos, fix árú menüsorral a vendégeket az Országos Étterem Hét elnevezésű program keretében október 16-ig.
A vendéglátóhelyek három árkategóriában kínálják a speciálisan erre az alkalomra összeállított, háromfogásos menüket a vendégeknek – közölte az eseményt szervező DiningCity az MTI-vel.
A látogatók többek közt olyan ritka alapanyagokból készült ételeket is megkóstolhatnak, mint a keszthelyi tokhal, a fürj, a Szent Jakab kagyló, a polip, a vaddisznó, az ördöghal, vagy a kardhal, és olyan fogásokat próbálhatnak ki, mint a konyakos libamáj brulée, a bikavéres marhapofa, a hargitai csorba, a magyar tarka steak vagy a pirított borjúmirigy.
A program nem csak a vendégeknek, de a vendéglátóknak is jó lehetőség. Az előző évek tapasztalatai alapján az eseményt évente több mint húszezer vendég látogatja, ami naponta 2000-2200 fő plusz bevételt jelent az éttermeknek.  Asztalt foglalni az eseményre limitált számban a program weboldalán lehetséges.

Fotó: Pexels

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

Sásd közösségi tér

Híreinkből

Két hét alatt új közösségi teret hoztak létre Sásd nyugdíjasainak

Nincs lehetetlen. Ez is elkészült. Rekordidő alatt, két hét sem kellett hozzá – közölte Jusztinger János polgármester a közösségi oldalán. Sásd ugyanis új közösségi teret alakított ki az Arad utcában az idősek még komfortosabb nappali ellátása érdekében. A szép munkához példás összefogásra volt szükség. Még a nyugdíjasaink is részt vettek a munkálatokban. Köszönöm Városgazdálkodás, köszönöm Szociális Szolgálat! - tette hozzá a polgármester.

todayoktóber 7, 2022 17


0%