Híreinkből

Budapesten már mesterséges intelligencia készíti el a turisták útitervét

todayoktóber 9, 2022 6

Háttér
share close

Budapest

Budapest hivatalos turisztikai oldalán mostantól mesterséges intelligencia (AI) segíti a turistákat budapesti útitervük összeállításában. A személyes útikalauzt a látogató érdeklődési köre, stílusa és ízlése alapján rakja össze a platform. Elég válaszolni néhány kérdésre, majd a mesterséges intelligencia segítségével olyan budapesti útitervet kap az érdeklődő, amely leginkább megfelel a preferenciáinak.

A Budapestre érkező utazók az ingyenes, egyedi útvonalakat és ajánlásokat kapnak. Az oldal a Budapest Brand Zrt., a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketingszervezete a The Trip Boutique utazástechnológiai vállalattal kötött együttműködés eredménye, írja a turizmus.com.

Fotó: Freepik

Written by: Lázár Csaba

Rate it

Előző bejegyzés

kiállítás

Események

Szó és kép: a fotó és az irodalom találkozik Pécsett

Az irodalom szavakkal szól hozzánk, és történetet mesél, a képeket magunk képzeljük el. A fényképészet fotókat ad nekünk, egy-egy képet jelenít meg, a történetet, a szavakat viszont önmagunk alkotjuk. Október hetedikétől e kettő kéz a kézben jár: Szó és kép címen nyílik kiállítás a pécsi Művészetek és Irodalom Házában. Az építész végzettségű Walton Eszter fotográfus pécsi bemutatójának témája szöveg és kép, kép és szöveg egymásmellé illesztése, összeolvadása. Ez a kapcsolat […]

todayoktóber 9, 2022 9


0%